Dezactivați un angajat


Sunt unele momente în care vă trebui să eliminați unii oameni din companie deoarece nu sunt potriviți sau totodată aceștia părăsesc firma pentru un nou rol într-o altă companie. Din acest motiv veți întâmpină cazuri când vă fi nevoie să dezactivați unii utilizatori. Pentru a dezactiva un utilizator, urmați acești pași:

  • Din Meniu, selectați Angajați.
  • Faceți clic pe Angajatul pe care trebuie să-l dezactivați.
  • În fila Profil, faceți clic pe pictograma Setări.
  • Faceți clic pe pictograma și apoi selectați Dezactivați.

În următoarea captură de ecran, puteți vedea exact unde se află această funcționalitate.



Întrebări frecvente

Utilizatorii dezactivați sunt considerați pentru calculul abonamentul dvs.?

Nu. Utilizatorii dezactivați nu contează pentru calculul abonamentul dvs.

Cum pot vedea detaliile angajaților dezactivați?

Dacă accesați Angajații > Filtre și apoi selectați starea dezactivată, veți vedea lista utilizatorilor dezactivați (șterși) care vor putea verifica detaliile acestor foști angajați.

Utilizatorii dezactivați își vor putea accesa conturile?

Când un angajat este dezactivat, acesta nu vă putea accesa platforma.